Welkom in datacenter BIT-2B !

Welkom in datacenter BIT-2B !

04-03-2009 11:27:45

Welkom in datacenter BIT-2B! Echt af is het nog niet, maar in BIT-termen is het ‘af-achtig’. Je kunt zien wat de bedoeling is, maar werken doet het niet. 

Vandaag zijn de heren bouwvakkers bezig geweest met het plaatsen van de kanaalplaten op de muren van de kelder. De kelder die over een paar maanden bekend zal staan als ‘BIT-2B’ waar ongeveer 180 racks in moeten kunnen.

In BIT-2B zullen maar een paar muurtjes geplaatst worden en die zijn al bijna af. We hebben er een ruimte voor de gasblussing nodig en een trappenhuis. Alle gasflessen voor BIT-2BCD komen in de kelder te staan zodat we in de bovenste ruimtes meer ruimte overhouden om racks te plaatsen.

Het begint dus ergens op te lijken. Afgelopen week hebben we uit de buurt van Venetië bericht ontvangen dat de koelmachines gereed en in orde zijn bevonden. Zaak dus dat ze in de komende weken zorgen dat er een dak is om de machines op te plaatsen!

Wil je meer weten?

Of wil je een vrijblijvende rondleiding door onze datacenters? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.