Spoed onderhoud UPS-B van BIT-2B

Spoed onderhoud UPS-B van BIT-2B

19-12-2018 00:00:00

Urgentie: Spoed

Getroffen diensten:  klanten met apparatuur in BIT-2B

Verwachte impact:  risico op verminderde redundantie stroomvoorziening

Klantactie vereist: nee

Referentienummer: 159517


Samenvatting:

Op woensdag 19 december zal onze leverancier tussen 0.00 en 7.00 uur onderhoud uitvoeren aan UPS B in BIT-2B. Tijdens het onderhoud zal er continu één stroomfeed beschikbaar zijn.

Voor dit onderhoud zal de UPS in bypass gezet worden. Dit zal naar verwachting geen onderbreking in de stroomvoorziening op de feed die dan onderhouden wordt tot gevolg hebben. Het is wel mogelijk dat de ATS in uw rack (indien van toepassing) overschakelt naar de
andere feed. Als u waarschuwingen hebt gekregen van BIT dat uw totale stroomverbruik in de buurt van de limiet zit is het verstandig hier nog actie op te ondernemen voor dit onderhoud. Indien tijdens dit onderhoud de feed van de betreffende UPS-set onderbroken wordt, wat wij niet verwachten, dan is de andere feed normaal beschikbaar. We raden u nogmaals aan om goed te controleren of al uw apparatuur op beide feeds aangesloten is.

Details:

Tijdens het onderhoud zal onze leverancier de B-feed UPS van vervangende hardware voorzien. Het gaat hierbij om onderdelen van de communicatie.