Colocatie | Met spoed een rack voor je apparatuur nodig?

Colocatie | Met spoed een rack voor je apparatuur nodig?

13-05-2019 11:30:50

datacenter-snel-oplevering-racks.jpg

We publiceren regelmatig blogs, nieuwsberichten en video’s over onze diensten, het netwerk en de infrastructuur waar deze diensten op draaien. Allemaal erg belangrijk maar als je vervolgens twee weken moet wachten om van die diensten gebruik te kunnen maken dan word je hier natuurlijk niet echt heel blij van. Soms is het net zo belangrijk om ook snel te kunnen schakelen als dit nodig is. Denk bijvoorbeeld aan calamiteiten waardoor je met spoed moet uitwijken naar een andere locatie voor je apparatuur. Dan kun je niet twee weken wachten  voordat je ergens terecht kunt. Bij BIT hebben we altijd racks beschikbaar die we binnen een paar uur kunnen opleveren zodat je snel aan de slag kunt.

Zo hebben we altijd racks beschikbaar die voorzien zijn van stroom, een paar UTP-patches en sloten. Glasvezelverbindingen moeten vanwege de vele mogelijkheden qua type en connectors meestal besteld worden, maar in geval van nood is er vaak wel een mouw aan te passen. Moet je bijvoorbeeld met spoed uitwijken naar een andere locatie? Dan is dit bij BIT binnen no time geregeld en kunnen we je zelfs helpen met het ophangen, het bekabelen of labelen van je apparatuur. Als het nodig is ook buiten kantoortijden.

Snelle oplevering racks

Geen dertien in een dozijn maar maatwerk

Geen één vraag is gelijk en ook geen één oplossing is daarom hetzelfde. Soms vraagt een situatie er om na te denken over een alternatieve oplossing. De ervaring die wij al meer dan 20 jaar hebben zorgt er voor dat we willen meedenken in een oplossing die aansluit op de behoefte van onze klanten. Vraagt jouw apparatuur om een dieper of breder rack zoals bijvoorbeeld voor sommige bladeservers of storage-oplossingen? Dan bieden wij een passende oplossing.

Wil je voor jouw apparatuur geen shared hosting afnemen maar niet de prijs betalen voor een half rack? Dan kun je kiezen voor een kwart rack waarmee je ook zelfstandig toegang hebt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor colocatie? Neem dan contact met ons op.


Door: Peter van Wijk


Meer over colocatie


Vraag een offerte aan