BIT wint FoodValley ICT Awards 2019

BIT wint FoodValley ICT Awards 2019

20-11-2019 11:47:59

foodvalleyictawardsbitede.jpg

Wat zijn we trots! BIT heeft een award gewonnen tijdens de FoodValley ICT Awards in de categorie 'Service & Systems Management Company'. De awards werden maandagavond, 18 november, uitgereikt door ICT Valley in de Basiliek in Veenendaal. In de categorie 'Service & Systems Company' werden ook twee klanten van BIT genomineerd; Van Essen ICT en Tuxis.

De Foodvalley ICT Awards is een initiatief van ICT Valley en ICT Campus en biedt een podium aan ICT bedrijven uit de FoodValley Regio die zich weten te onderscheiden op basis van expansie, innovatie, duurzaamheid of bijvoorbeeld door maatschappelijke betrokkenheid.

Trots

‘We zijn bijzonder trots op deze FoodValley ICT Award’ zegt Wido Potters, manager Support en Sales van BIT. ‘Wij konden niet verliezen. De andere genomineerden, Tuxis en Van Essen, zijn partners van BIT en maken voor hun dienstverlening gebruik van onze datacenters.’ Wij feliciteren HSO, Noldus en Zeta IT Security met hun FoodValley ICT Award in de sectoren software, crossover en start-up.