Kom je ook werken bij de grootste werkgever van Ede?

Kom je ook werken bij de grootste werkgever van Ede?

19-05-2020 09:42:34

capaciteit-beschikbaarheid-datacenters.jpg

Van alle bedrijven in Ede is BIT het grootst in het aantal mensen dat er werkt. Nu tijdens de coronacrisis zie je dit niet terug op de parkeerplaatsen of in het aantal mensen op kantoor. Ook voordat thuiswerken tijdelijk de standaard werd, was dit geen goede graadmeter. Zelfs uit het aantal servers is niet makkelijk af te leiden hoe groot BIT precies is.

Beschikbaarheid en capaciteit datacenters crucialer dan ooit

Dit komt doordat er binnen onze datacenters veel servers en omgevingen draaien van hostingproviders en system integrators. Dit zijn clouddiensten, maar ook betaalsystemen en kantoorautomatisering. Verschillende bedrijven brengen hun ICT-omgeving niet meer onder in hun eigen pand (on premise), maar bij een professioneel en betrouwbaar datacenter met een bewezen track record. Van de diensten van BIT maken bijvoorbeeld tienduizenden studenten en duizenden zorgverleners dagelijks gebruik.. Ook organisaties zoals verzekeraars, artsen, overheden en financiële dienstverleners hebben baat bij de diensten van BIT en die van onze klanten. Denk eens aan het verwerken van uw nieuwe verzekeringspolis; daarvoor gaan er mensen aan de slag op servers bij BIT. De beschikbaarheid van systemen en de capaciteit van datacenters zijn nu nog crucialer met het oog op het coronavirus en het vele thuiswerken. Zeker nu gaat het extra hard met de digitalisering en zijn de diensten van BIT nog belangrijker.

Natuurlijk wordt er niet alleen gewerkt maar maken we ook tijd vrij om te ontspannen. Door online shoppen of gamen bijvoorbeeld. Producten worden via webshops gekocht en betaald in ons 'warenhuis' waar de kassa’s continu rinkelen. Betalingen die je via pintransacties bij de supermarkt of benzinestations hebt gedaan, flitsen door onze datacenters. Maar ook als het gaat om voorraadbeheer speelt BIT in veel gevallen een rol. Daar zorgen onze medewerkers voor door onder andere het beschikbaar houden van voorraadsystemen, die veel logistieke dienstverleners hosten bij BIT.

Een veilige en betrouwbare omgeving voor videobellen

Al die mensen die bij BIT in dienst zijn worden nu door de coronacrisis gedwongen zo veel mogelijk vanuit huis te werken. Om de continuïteit in al die processen te behouden worden er initiatieven bedacht voor de zogeheten anderhalve meter samenleving. Videobellen is daarbij voor de meeste mensen een dagelijks ritueel geworden. Ook daar bieden wij een veilige en betrouwbare dienst voor op basis van het open source Jitsi. Met een private Jitsi van BIT kun je privacy- en beveiligingssettings naar eigen wensen inrichten. Daarnaast kunnen wij je bij deze dienst een verwerkersovereenkomst aanbieden en wordt er standaard een SLA bij geleverd.

Kom je ook werken bij BIT?

Heb je behoefte aan een betrouwbare omgeving voor jouw automatisering en servers? Ben je toe aan een uitwijkmogelijkheid voor jouw ICT? Kom dan werken bij BIT!

Vraag ons naar de mogelijkheden en naar de verschillende leveranciers die je hierbij kunnen helpen. Neem contact op via 0318 648 688 of
sales@bit.nlDoor: Walter Jansen