Just Enter IT: Word jij onze nieuwe Support Engineer?

Just Enter IT: Word jij onze nieuwe Support Engineer?

22-03-2023 14:02:55

BIT zoekt een Support Engineer! Ben jij iemand die graag klanten helpt en problemen oplost? Dan is dit misschien wel de perfecte baan voor jou! Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt ze met hun vragen en zorgt dat eventuele problemen snel worden opgelost. Ook werk je nauw samen met je collega's binnen BIT om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn en blijven.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via deze link, daar vind je ook meer informatie over de functie en ons bedrijf. We zoeken iemand die het team kan versterken en die past bij onze cultuur van kwaliteit en klantgerichtheid. Oh, en niet te vergeten: we hebben een toffe kantine met iedere dag een lekkere (biologische!) lunch.

Heb je nog twijfels over een carrière in de IT? Dan kunnen we misschien wel helpen. ICT Valley is gestart met de campagne 'Just Enter IT', om mensen enthousiate te maken voor de IT-sector. De campagne wil laten zien dat werken in de IT een uitdagende en interessante carrièrekeuze kan zijn, óók als je nog niet alle nodige ervaring hebt.

Personeel in de spotlights

Drie medewerkers van BIT hebben meegewerkt aan de campagne – je kunt hun video’s terugvinden onder Functies op de website van Just Enter IT. Justin vertelt over zijn functie als supportmedewerker, D’Angelo over zijn werk als developer en Stefan over zijn passie voor systeembeheer.

Dus, ben jij klaar voor een uitdagende baan in de IT? Solliciteer dan snel bij BIT! En wie weet werk jij binnenkort wel samen met Justin en de rest van ons enthousiaste team aan mooie projecten.