Rackspace in onze duurzame datacenters

Rackspace

Van colocatie voor een enkele server tot een private cage op maat: het kan allemaal bij BIT. Omdat we voor onze ISP-diensten zelf ook gebruikmaken van onze datacenters, mag u er van uitgaan dat het zowel de apparatuur als de technici aan niets ontbreekt.

De BIT-datacenters zijn gebouwd voor organisaties die de hoogste eisen stellen aan beschikbaarheid en veiligheid. Alle diensten van BIT zijn gecertificeerd conform ISO/IEC 27001 en NEN 7510, dus ook de carrier-neutral datacenters. In de datasheet vindt u de belangrijkste kenmerken van onze datacenters: BIT-1, BIT-2A en BIT-2BCD.

Meer over colocatie


Vraag een offerte aan


Losse hoogte-eenheid

Voor een enkele losse server, of een klein aantal, is het meestal niet interessant een half of een heel rack te huren. Dergelijke servers kunnen in een met certificaatsloten afgesloten rack van BIT geplaatst worden. Uiteraard maakt u gebruik van alle voorzieningen van de BIT-datacenters, waaronder een redundante stroom- en noodstroomvoorziening. Uw servers krijgen een uplink direct vanaf één van onze access-switches. Daarnaast zijn diensten zoals beheer, back-up, monitoring of geografische spreiding over meerdere datacenters mogelijk.

Half rack

Meerdere eigen servers kunnen in een half rack geplaatst worden. Het halve rack wordt geleverd inclusief redundante stroom- en noodstroomvoorzieningen plus het gebruik van al het benodigde aansluitmateriaal, zoals patchkabels, netsnoeren en kooimoeren. Zelfstandige toegang tot de datacenters, certificaatsloten en een verscheidenheid aan diensten waaronder ‘remote hands’ zijn mogelijk bij huur van een half rack.

Heel rack

Als u meer dan 22 hoogte-eenheden nodig hebt voor uw apparatuur kan BIT u een of meer hele racks leveren in een of meer van onze datacenters. Er zijn diverse mogelijkheden ten aanzien van de stroomconfiguraties, waaronder krachtstroom en tot 96 Ampère stroom in één rack. Het rack wordt geleverd inclusief redundante stroom- en noodstroomvoorzieningen plus het gebruik van al het benodigde aansluitmateriaal, zoals patchkabels, netsnoeren en kooimoeren. Zelfstandige toegang tot de datacenters, certificaatsloten en een verscheidenheid aan diensten waaronder ‘remote hands’ zijn mogelijk bij huur van een heel rack.

Private cage

Organisaties waar beveiliging absolute topprioriteit heeft en die verder willen gaan dan onze standaard maatregelen (waaronder camerabeveiliging binnen en buiten, two-factor authenticatie met biometrie en VEB 4* certificering), kunnen een private cage afnemen. Met een stalen hek rondom de racks boven én onder de vloer worden uw racks nog beter afgeschermd. U combineert alle voordelen van een state-of-the-art datacenter met absolute beveiliging van uw apparatuur.


Maatwerk

Bij BIT geloven we niet in one-size-fits-all oplossingen voor complexe IT-vraagstukken. De specialisten van BIT zien er een uitdaging in om u datgene te kunnen leveren waarvan anderen zeiden dat het niet mogelijk was. Waterkoeling, camerabewaking in uw eigen rack of een extra breed naast een extra small rack? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neemt u vooral contact met ons op om de invulling van uw specifieke wensen te bespreken.

Wilt u meer weten over onze racks?

Of wilt u een vrijblijvende rondleiding door onze datacenters? Neem dan contact met ons op via sales@bit.nl of 0318 648 688.