Weet wat er gebeurt

Beschikbaarheidsgaranties betekenen alleen iets als ook duidelijk is wat er goed en fout gaat op het platform. Daarom monitort BIT 24 uur per dag, 7 dagen per week de services die aangeboden worden. Net zoals er 24x7 engineers klaar staan om in te grijpen als er iets mis dreigt te gaan.

Ons redundante monitoringsysteem kan ook ingezet worden om diensten van klanten te monitoren. Als u een eigen platform in onze datacenters draait, kunt u gebruik maken van BIT-monitoring om de beschikbaarheid van uw applicaties in het oog te houden.

Beschikbaarheid

BIT monitort dan 24 uur per dag, 7 dagen per week, de door u gewenste services op uw servers. Wij monitoren de beschikbaarheid van diverse services voor u, zoals HTTP, Ping, Telnet en FTP. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de bereikbaarheid van URLs of het functioneren van loginscripts te monitoren. Ons monitoringsysteem is met het oog op redundantie dubbel uitgevoerd en geplaatst op twee geografisch gescheiden locaties.

Storingsmeldingen

De storingsmeldingen op de gemonitorde diensten kunnen door BIT afgevangen worden. Onze storingsengineers zijn 24x7 bereikbaar in geval van storingen. Indien gewenst ontvangt u een afgeschermde read-only login op dit systeem, zodat u op elk moment de monitoring en de beschikbaarheid van uw diensten kunt controleren. Het is ook mogelijk om zelf de storingsmeldingen te ontvangen. Het is bovendien mogelijk om tijdens vast ingestelde tijden zelf de storingsmeldingen te ontvangen en ze de rest van de tijd door BIT te laten ontvangen.


Deel deze pagina op
BIT organiseert Veilig Internet Bootcamp

BIT organiseert Veilig Internet Bootcamp

   Op woensdag 10 mei organiseert BIT een Veilig Internet Bootcamp. Het programma start
om 14.30 uur en sluit om 17.40 uur af met een gezellige netwerkborrel onder het genot
van een hapje en drankje.

Schrijf u snel in via: https://www.bit.nl/bootcamp