VoIP voor meer functionaliteit bij lagere kosten

Bellen over internet biedt diverse voordelen. De gesprekskosten zullen in de meeste gevallen beduidend lager zijn en deze functionaliteit waar vroeger kostbare telefooncentrales voor nodig waren kan nu op een relatief eenvoudige server geplaatst worden. BIT maakt Voice over IP (VoIP) transparant en betrouwbaar. Met VoIP van BIT krijgt u een telefoniedienst van de allerhoogste kwaliteit en bij vragen of problemen heeft u direct toegang tot de engineers van BIT.

VoIP

Met een SIP-trunk van BIT ontsluit u uw VoIP-server op het wereldwijde telefonienetwerk. Via IP worden gesprekken gekoppeld met de rest van de wereld. U bespaart op uw gesprekskosten zonder kwaliteit in te leveren. Gesprekken tussen verschillende vestigingen van uw bedrijf die allemaal van dezelfde SIP-trunk gebruik kunnen maken, zijn kosteloos.

Hosted of op locatie

Uw VoIP-server kan op uw eigen locatie draaien, maar kan ook in een van onze datacenters geplaatst worden. In onze datacenters profiteert uw server van optimale omstandigheden, waaronder een redundante (nood) stroomvoorziening en koelinfrastructuur, plus internettoegang op een netwerk dat tot de beste van Nederland behoort.

Software

De markt aan VoIP-servers is groot. BIT heeft ruime ervaring met het open-sourceproduct Asterisk en met de op Asterisk gebaseerde software Kerio Operator. Wij adviseren u graag welk product het beste aansluit bij uw behoeftes en kunnen desgewenst ondersteuning bieden bij configuratie en beheer.

Meer mogelijkheden

Bij VoIP van BIT kunt u één of meer nummers afnemen. Dat kunnen geografische nummers zijn (bijvoorbeeld 0318-), nomadische 085-nummers, zakelijke 088-nummers, betaalde 0906-nummers of gratis 0800-nummers. Speciale faxnummers en fax-naar-e-mail behoren eveneens tot de mogelijkheden.


Deel deze pagina op
BIT organiseert Veilig Internet Bootcamp

BIT organiseert Veilig Internet Bootcamp

   Op woensdag 10 mei organiseert BIT een Veilig Internet Bootcamp. Het programma start
om 14.30 uur en sluit om 17.40 uur af met een gezellige netwerkborrel onder het genot
van een hapje en drankje.

Schrijf u snel in via: https://www.bit.nl/bootcamp