Timelapse vervanging koelmachines BIT-2A

Timelapse vervanging koelmachines BIT-2A

22-06-2023 16:10:00

De koelmachines van BIT-2A zijn succesvol vervangen door gloednieuwe exemplaren, en het hele proces is vastgelegd in een timelapse video. Dankzij de inzet van alle betrokken partijen is het vervangingsproces vlekkeloos verlopen.

De oude koelmachines hebben een nieuw leven gekregen doordat ze zijn doorverkocht. Deze duurzame benadering weerspiegelt het streven van BIT om apparatuur te hergebruiken en een positieve impact op het milieu te hebben.

Tijdens de installatie van de nieuwe koelmachines is ook het leidingwerk aangepast om de koeling nog betrouwbaarder te maken. Dit vergroot de betrouwbaarheid van het koelsysteem en zorgt ervoor dat eventuele storingen worden opgevangen.

Een andere belangrijke verbetering is de aanpassing van de uitlijning van de nieuwe koelmachines. Ze zijn nu uitgelijnd op 40 graden in plaats van 32 graden, waardoor ze energiezuiniger werken. Deze aanpassing resulteert in een lager energieverbruik van de koelmachines.

Met deze high-tech koelmachines kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Bij BIT zijn we altijd bezig met innovatie en streven we naar verbetering. Zo kunnen we onze klanten topkwaliteit bieden, terwijl we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan een groenere wereld.