Vacature softwareontwikkelaar

Wij zoeken een software developer!

LET OP: Dit is een oude vacature en is dus al vervuld! Ga voor het up-to-date overzicht van open vacatures naar bit.nl/vacatures

Ben jij handig met programmeren en heb je ideeën hoe je met jouw werk processen kan verbeteren? Wil jij meepraten en meebeslissen over technische oplossingen? Zoek jij een plek waar je jezelf kan ontwikkelen én waar je bij kan dragen aan een veiliger, opener en vrijer internet? Dan pas je perfect bij ons!

Vacature Softwareontwikkelaar

Wat ga je doen?

Als softwareontwikkelaar werk je binnen een klein team aan verschillende projecten zoals het onderhouden en ontwikkelen van systemen voor de interne automatisering van BIT en het self-service portal voor onze klanten.

De ontwikkelde software bestaat met name uit PHP, HTML, CSS en JavaScript. Er wordt onder andere gebruikt gemaakt van SQL-gebaseerde databasesystemen, TSDB en LDAP. Daarnaast werk je in ons ontwikkelproces ook in diverse GNU/Linux-systemen met Git en Docker.

Op een gemiddelde dag kan je bijvoorbeeld werken aan:

Wie zijn wij?

Als je van (internet)technologie houdt is BIT de plek voor jou! Bij ons gaat het er niet om dat je zo snel mogelijk het verzoek van de klant afhandelt, maar willen we dat je met een goede en passende oplossing komt. Uiteraard houden we de kosten ook in het oog, maar de zakelijke klanten waar wij ons op richten verwachten kwaliteit en maatwerk.

Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed, veilig en bij één partij geregeld willen hebben. Wij besteden veel tijd en aandacht aan onze klanten, en hechten waarde aan integer en persoonlijk contact. We zijn voortdurend bezig onze eigen werkzaamheden, kennis en producten state-of-the-art te houden zodat we onze expertise en technologie vervolgens weer kunnen inzetten voor onze klanten.

Op kantoor in Ede gaan we informeel met elkaar om, en dagelijks hebben we een gezamenlijke (verzorgde!) lunch. Er is geen sprake van hiërarchie, iedereen gaat gemoedelijk met elkaar om; op de bedrijfsborrel spreek je ook net zo makkelijk een van de directeurs.

Wat breng jij mee?

Wij zoeken iemand met een passie voor programmeren die graag het onderste uit de kan haalt, die streeft altijd de beste oplossingen te leveren, kritisch kan denken en goed kan samenwerken.

Verder zoeken we iemand die:

Wat kunnen wij jou bieden?

We willen natuurlijk dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen in een prettige (werk)omgeving. Naast een vaste werkplek op locatie bieden we je het volgende:

Interesse om ons team te versterken?

Solliciteer dan nu! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar vacature@bit.nl. Je kan je sollicitatie richten aan Martijn Toutenhoofd.

Wil je meer weten over wat onze software developers doen, hoe ze te werk gaan, of wat de vacature inhoudt? Wil je eerst nog wat vragen stellen via een live videocall met een van onze medewerkers? Neem dan contact op via vacature@bit.nl of bel 0318 648 688.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.