Vacature Software Developer

Wij zoeken een Software Developer!

We zijn bij BIT op zoek naar een software developer om ons team te versterken. Als software developer werk je binnen een klein team aan uitlopende projecten zoals het onderhouden en ontwikkelen van systemen voor de interne automatisering van BIT. De self-service portal voor onze klanten is hier ook een onderdeel van. De ontwikkelde software bestaat met name uit PHP, SQL, HTML, CSS en Javascript. Daarnaast werken we in het ontwikkelproces ook in diverse GNU/Linux-systemen met Git en Docker.

Vacature Softwareontwikkelaar

Als software developer denk je mee in hoe processen verbeterd kunnen worden en werk je in teamverband aan de implementatie van oplossingen.

Wat bieden wij jou?

Wij willen natuurlijk dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen in een prettige omgeving. We bieden jou een inspirerende locatie om te werken, maar ook:

Benieuwd?

Wil je meer weten over wat onze software developers doen, hoe ze te werk gaan of wat de vacature inhoudt? Neem dan gerust contact met ons op via vacature@bit.nl of 0318 648 688. Ook kun je je vragen stellen via een live videocall met een van onze medewerkers. Dit gesprek kun je inplannen door een mail te sturen naar vacature@bit.nl.

Interesse om ons team te versterken?

Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar vacature@bit.nl. Je kan je sollicitatie richten aan Teun Vink. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (echt niet!).