Vacature softwareontwikkelaar

Wij zoeken een softwareontwikkelaar!

We zijn bij BIT op zoek naar een softwareontwikkelaar om ons team te versterken. Als softwareontwikkelaar werk je binnen een klein team aan uitlopende projecten zoals het onderhouden en ontwikkelen van systemen voor de interne automatisering van BIT. De self-service portal voor onze klanten is hier ook een onderdeel van. De ontwikkelde software bestaat met name uit PHP, HTML, CSS en JavaScript. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van SQL-gebaseerde databasesystemen, TSDB en LDAP. Daarnaast werken we in het ontwikkelproces ook in diverse GNU/Linux-systemen met Git en Docker.

Als softwareontwikkelaar denk je mee in hoe processen verbeterd kunnen worden en werk je in teamverband aan de implementatie van oplossingen.

Vacature Softwareontwikkelaar

Wat bieden wij jou?

Wij willen natuurlijk dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen in een prettige omgeving. We bieden jou naast een vaste werkplek op locatie ook het volgende:

Om dit nog beter te maken heb je de mogelijkheid goed voor jezelf te zorgen door een gezonde (biologische) lunch te nemen, gratis van sportfaciliteiten gebruik te maken, maandelijks van een stoelmassage te genieten en aan te schuiven bij de vrijdagmiddagborrel.

Benieuwd?

Wil je meer weten over wat onze softwareontwikkelaars doen, hoe ze te werk gaan of wat de vacature inhoudt? Neem dan gerust contact op via vacature@bit.nl of 0318 648 688, of lees de blog om een indruk te krijgen van werken bij BIT. Ook kun je je vragen stellen via een live videocall met een van onze medewerkers. Dit gesprek kun je inplannen door een mail te sturen naar vacature@bit.nl.

Interesse om ons team te versterken?

Stuur dan je sollicitatie en cv naar vacature@bit.nl. Je kan je sollicitatie richten aan Martijn Toutenhoofd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (echt niet!).