Vacature Windows Engineer | BIT

Wij zoeken Windows enthousiastelingen!

LET OP: Dit is een oude vacature en is dus al vervuld! Ga voor het up-to-date overzicht van open vacatures naar bit.nl/vacatures

Vind jij Windows omgevingen leuk en zou je daar graag professioneel mee aan de slag gaan? Heeft de Linux wereld je ook altijd al geïnteresseerd? Grijp dan nu die kans!

BIT zoekt collega's (M/V) met uiteenlopend ervaringsniveau om het team engineers te versterken!

Met een flesje Club Mate, een goeie kop koffie of een bakkie thee op je bureau help je mee met de ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van de systemen van BIT en zijn klanten. Je vervult daarnaast een ondersteunende rol bij technische vragen van klanten en helpt de Customer Care en Sales afdeling bij het vinden van technische oplossingen en adviseert klanten van BIT bij hun projecten.

Vacatures BIT

Bij BIT werken we onder meer met de volgende componenten:

Wij bieden jou:

Wie zijn wij?

BIT is een zakelijke internet service provider die gespecialiseerd is in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. Wij leveren aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internetinfrastructuur.

Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed, veilig en bij één partij geregeld willen hebben. Je vindt ons kantoor en onze datacenters in Ede.

Interesse?

Natuurlijk heb je interesse in deze functie! Stuur dus je sollicitatiebrief en CV naar vacature@bit.nl! Je kan je sollicitatie richten aan Sander Smeenk.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact met ons op via +31 (0)318 648 688. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (echt niet!).