Hostingevent 'Hart voor Hosters'

Hostingevent 'Hart voor Hosters'

09-02-2018 13:20:43

ISO 27001 gecertificeerd zijn, maatregelen treffen tegen DDoS-aanvallen of het bestrijden van abuse of cybercrime. Wij weten bij BIT als geen ander dat je als hostingprovider een hoop zaken geregeld moet hebben. Wij willen je hier bij helpen zodat jij je bezig kunt houden met de kernactiviteiten van jouw onderneming. Op woensdag 26 september organiseren wij het hostingevent 'Hart voor Hosters', waar we graag vertellen hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen.

Aanmelden

Het hostingevent vindt plaats bij BIT-MeetMe in Ede op woensdag 26 september 2018. Deelname is kosteloos. Wil je ook de files vermijden en deelnemen aan de pizzasessie van Axigen en Untangle? Vergeet dit dan niet aan te vinken in het aanmeldformulier.

Meld je nu aan!

Aanmelden