Partner event softwarepartners Axigen & Untangle

Partner event softwarepartners Axigen & Untangle

21-06-2018 11:47:43

--- Dit event heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich hier niet meer voor aanmelden. ---


Op donderdagmiddag 27 september 2018 organiseert BIT in Ede een partner event voor software resellers. Het programma start om 12.00 en sluit af om 16.30 uur met een netwerkborrel en de mogelijkheid om de datacenters van BIT te bekijken. 

BIT is aan het begin van dit jaar een samenwerking aangegaan Axigen en sinds juli ook met Untangle. Met dit event willen wij u kennis laten maken met deze twee nieuwe producten.


Axigen: flexibele & schaalbare mailserver

Met Axigen Mailserver biedt u uw klanten een mailserveroplossing die schaalbaar is tot duizenden gebruikers, zonder dat u hierbij in moet leveren op performance of flexibiliteit. Axigen werkt met alle gangbare mailclients en protocollen en is te implementeren op Windows, Docker en Linux.


Untangle NG Firewall: optimale netwerkbeveiliging

Diezelfde flexibiliteit en schaalbaarheid vindt u terug in de Firewall van Untangle. Untangle NG Firewall is een modulaire oplossing voor netwerkbeveiliging die meegroeit met de behoeften van uw organisatie. De Unified Threat Management (UTM) oplossing biedt een waterdichte beveiliging tegen ransomware, malware, hackpogingen, phishing programma’s, spam en ongepaste of gevaarlijke websites en apps.

Tijdens het middagvullende programma zullen specialisten van Axigen en Untangle uitgebreid ingaan op de mogelijkheden die deze producten bieden en hoe u als reseller deze producten kunt inzetten als dienstverlening naar uw klant.

Vanzelfsprekend met uitstekende support bij implementatie en operatie, gezonde marges bij aanschaf en vernieuwing én ondersteuning bij leadgeneratie en marketingactiviteiten.

Programma

Donderdag 27 september 2018

12.00 uur: Ontvangst met lunch
13.00 uur: Welkomstwoord door BIT
Door: Arjen Steinfort Schaap en Cristiaan Brans
13.15 uur: Productpresentatie Axigen
Door: Bogdan Moldovan
14.15 uur: -- Pauze --
14.30 uur: Untangle
Door: Chris Peluso
15.30 uur: Borrel & rondleiding door de datacenters van BIT

 

Aanmelden

Dit partner event vindt plaats bij BIT-MeetMe in Ede op donderdag 27 september 2018. Deelname is kosteloos.


Meld u hier aan!