BIT-Portal vernieuwd en uitgebreid met two-factor-authenticatie

BIT-Portal vernieuwd en uitgebreid met two-factor-authenticatie

23-08-2018 13:10:56

Er is een nieuwe versie van de BIT-Portal online. Wanneer u inlogt op de portal ziet u dat deze een nieuwe vormgeving heeft en nu ook meer functionaliteiten biedt dan voorheen.

De belangrijkste verandering is dat two-factor-authenticatie is geïntroduceerd. Door een extra niveau toe te voegen aan de authenticatie is de toegang tot uw account beter beveiligd.

Nieuwe functionaliteiten

Two-factor-authenticatie
Als extra beveiligingslaag hebben we de BIT-Portal uitgebreid met two-factor-authenticatie. Dit houdt in dat de rechtenbeheerder de optie heeft om de toegang tot de klantomgeving (alleen) mogelijk te maken met een dubbele toegangscontrole.

Nieuw framework
De portal heeft een compleet nieuw framework waardoor het kan voorkomen dat sommige functies anders werken dan voorheen.

Mobiele en web interface zijn samengevoegd
Het specifieke mobiele deel van de portal is niet meer beschikbaar maar is samengevoegd met de web interface. Alle functionaliteiten op de web interface werken nu ook via mobiele browsers.

Vragen of toegang tot de BIT-Portal

Mocht u nog vragen hebben, of bent u klant maar heeft u nog geen toegang tot onze BIT-Portal, neemt u dan gerust contact met ons op.