Vacature Support & Sales Engineer

Wij zoeken een enthousiaste collega!

Is het informeren en ondersteunen van professionals 'helemaal jouw ding'? Vind jij het spannend om van heel dichtbij te ervaren hoe het internet zich ontwikkelt? Ben je handig met IT en wil je er nog veel meer over leren? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Vacature support & sales engineer

In een team van negen andere internetfanatiekelingen help je onze professionele IT-klanten aan de beste oplossing voor de uitdaging of het probleem waar zij voor staan. Je wordt hierbij ondersteund door onze datacenter-, netwerk- en systeemspecialisten en je bent hierdoor de spil van onze dienstverlening. Je hoeft geen bakken met kennis en ervaring mee te nemen, alleen bakken met enthousiasme voor de mogelijkheden die het internet biedt. Wij zorgen voor een omgeving waar je die kennis en ervaring vanzelf op doet. Wij zoeken iemand die communicatief vaardig is, maar een snelle verkoper met gladde praatjes past niet bij ons. Onze klanten verwachten van ons een helder en eerlijk verhaal en de beste technische oplossingen.

Binnen het team worden de volgende taken verdeeld:


Wij bieden jou:


Wie zijn wij?

BIT is een zakelijke internet service provider die gespecialiseerd is in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. Wij leveren aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internetinfrastructuur.

Onze klanten zijn bedrijven, overheden en instellingen die hun zaken goed, veilig en bij één partij geregeld willen hebben. Je vindt ons kantoor en onze datacenters in Ede.

Interesse?

Natuurlijk heb je interesse in deze functie! Stuur dus je sollicitatiebrief en CV naar vacature@bit.nl! Je kan je sollicitatie richten aan Wido Potters.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact met ons op via 0318 648 688. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (echt niet!).

Solliciteer